Selecteer een pagina
Menu
Menu

Wrapping

Vraag vrijblijvend een offerte aan

carwrapping

Car wrapping, iedereen kent het wel, die ene kennis, neef, vriend of buurman die zijn auto heeft laten inpakken met folie. Maar wat is daar nou het voordeel van en wat houdt het precies in?

Carwrapping is precies wat het zegt je auto volledig inpakken met folie. Hierdoor kan je net die ene speciale print of juist die exclusieve kleur aan jouw wagen geven. Dit biedt ontzettend veel mogelijkheden voor de zakelijke markt. De bedrijfswagen in huisstijl met logo. Een te gek visitekaartje en mogelijkheid om ten alle tijden reclame te maken voor het bedrijf. Voordeel hiervan is dat de wrap of folie makkelijk weer te verwijderen is zonder dat de auto beschadigd. Hierdoor kunnen auto’s weer doorverkocht worden.

Ook voor de particulier brengt het veel mogelijkheden. Zo kun je namelijk je favoriete print haarscherp op je auto krijgen. Full colour, patronen, prints alles is mogelijk om die perfecte uitstraling aan jouw auto te geven. Benieuwd naar wat wij voor jouw auto kunnen doen? of heb je specifieke vragen? neem dan contact met ons op.

Naast carwrapping is het ook mogelijk om je auto niet volledig in te pakken maar voor een deel te bestickeren. Kijk eens bij voertuig belettering voor alle opties. Tegenwoordig pakken we niet alleen auto’s in folie in. Maar kunnen wij complete interieurs, keukens, deuren en kozijnen, balies en bureau’s en nog veel meer wrappen. In de kleuren van de gewenste huisstijl of in verschillende prints zoals bijvoorbeeld hout of leer. Kijk bij eens bij folie montage voor wat voorbeelden en de mogelijkheden.

 
Wilt u ook uw voertuig een andere kleur geven? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

WEBSHOP
Promotie Kleding
Relatiegeschenken
Stickers

ONZE GEGEVENS
De Drie Kronen 159
1601 MT Enkhuizen


Tel.    | 0228 234 090
Email | info@uniekuniek.com
KvK | 58575855
BTW | NL142558845B01

KLANTENSERVICE
Contact

Share This