Selecteer een pagina
Menu
Menu

Folie montage

Vraag vrijblijvend een offerte aan

folie montage

Uniek uniek reclame is dé specialist in glasfolie en raamfolie. Wij monteren zowel folies bij bedrijven als particulieren. Onze glasfolies zijn verkrijgbaar in diverse tinten, kleuren en diktes en zijn onder meer geschikt voor het beplakken van de ramen van woningen, bedrijfspanden enz. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in zonwerende folie, privacy folie, UV glasfolie en fullcolour prints.

 

Zonwerende folie

Zonwerende raamfolie is een voordelige en goedkope manier van zonwering. De glasfolie is leverbaar in verschillende tinten en maten. Door de zonwering bespaart u ook nog eens op de energiekosten.
Daarnaast houd het je pand koel tijdens de zomer maanden en geeft het een chique look aan je bedrijf.

Privacy folie

Privacy folie of ook wel edge glass genoemt is een veel gebruikte oplossing voor het creëren van privacy in bijvoorbeeld kantoorpanden.
Naast kantoor panden word het ook vaak besteld door particulieren voor de voordeur of keuken/badkamerraam.
Het is mogelijk omvormen teksten logo’s en andere creatieve dingen te verwerken in de folie.

Veiligheidsfolie

Veiligheids glasfolie verstevigt uw glaswerk. De dikke, transparante folie versterkt uw ramen en houdt de ruit bij elkaar als deze breekt. Veiligheids glasfolie beschermt personen en eigendommen tegen rondvliegende scherven en glassplinters.

Fullcolor print

Reclame glasfolie wordt veel gebruikt om etalages te voorzien van een reclame-uiting. De folie is te bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of een tekst. Ook is de glasfolie geschikt voor kleiner glaswerk, zoals de ruiten van uw bedrijfsauto’s.

Kleuren folie

Kleuren glasfolie is een type glasfolie dat geschikt is om uw glaswerk te voorzien van kleur. Kies bijvoorbeeld een rode, transparante folie voor een warme sfeer in uw woonkamer, of verschillende kleuren om een klaslokaal te verfraaien.

UV glasfolie

UV glasfolie bestaat uit een aantal laagjes heldere folie, met daartussen reflecterende metaaldeeltjes. De metaaldeeltjes weerkaatsen uv-straling en zonnewarmte, maar laten nog wel zonlicht door. Zo blijft u etalage beschermd tegen verkleuren van kleding.

Enkele voorbeelden van ons werk

Heeft uw vragen over de mogelijkheden van folie montage ?

WEBSHOP
Promotie Kleding
Relatiegeschenken
Stickers

ONZE GEGEVENS
De Drie Kronen 159
1601 MT Enkhuizen


Tel.    | 0228 234 090
Email | info@uniekuniek.com
KvK | 58575855
BTW | NL142558845B01

KLANTENSERVICE
Contact

Share This