Selecteer een pagina
Menu
Menu

Bedrijfskleding

Vraag vrijblijvend een offerte aan

een professionele uitstraling voor echte professionals

Werkkleding heeft voor ieder bedrijf een uitstekende toegevoegde waarde. Of u nou restaurant eigenaar bent, ZZP’er in de bouw of een dorps bakker werkkleding is overal nodig. Door herkenbare en goed verzorgde werkkleding zorgt u ervoor dat u op een juiste manier opvalt. Voor eenmanszaken tot kleding voor de grootste ondernemers en organisaties wij kunnen leveren zoveel u wilt. Daarnaast is het mogelijk om uit verschillende type bedrukking te kiezen voor de passende  boodschap op uw werkkleding. Afhankelijk van het aantal en de gewenste uitstraling geven wij u een vrijblijvend advies wat het beste op uw wensen aansluit. Wij kunnen elk logo op verschillende manieren bedrukken. Hierdoor kan voor elk vakgebied de juiste uitstraling en kwaliteit worden gegarandeerd. Vraag een offerte aan via info@uniekuniek.com of via de offerte knop.

Bent u op zoek naar professionele gepersonaliseerde werkkleding? vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mondkapjes

De verplichting van mondkapjes zit er aan te komen. Dus om alvast je personeel te beschermen hebben wij nu ook mondkapjes.

Nu vanaf €5 Euro p.st. 

Mondkapje met filter

De verplichting van mondkapjes zit er aan te komen. Dus om alvast je personeel veilig te houden maar toch professioneel te blijven zijn deze mondkapjes met filter een geschikte oplossing daarvoor.

Nu vanaf €6 p.st

T-Shirts

Jouw medewerkers een professionele uitstraling geven? Deze T-Shirts van 100% Katoen, geribbelde hals en zijnaden zijn een goeie keuze voor uw bedrijf.

Nu vanaf €4,50 p.st.

Lange T-Shirts

Wil je toch meer style in je bedrijf brengen? Dat kan met deze lange T-Shirts van 100% Katoen zorgen voor een style voller bedrijf.

Nu vanaf €8,50 p.st

Hoodies

Voor de koude wintermaanden zijn Truien een perfecte oplossing om je bedrijf als nog te promoten. Gemaakt van 80% Katoen en 20% Polyster en ultra zacht. Met een gedetailleerde afwerking rondom de Trui.

Nu vanaf €20 p.st.

Sport T-Shirts

Heeft u een eigen sportzaak of gaat u mee doen met een sport evenement? Dan zijn deze sport shirts de perfecte oplossing om uw bedrijf te promoten.

Nu vanaf €8,50 p.st.

Sweaters

Deze luxe sweaters zijn ook verkrijgbaar voor uw bedrijf van 50% katoen en 50% polyster en met een normale pasvorm. Om deze koude maanden warm te blijven. 

Nu vanaf €10 p.st. 

SoftShell Jackets

Ben jij veel buiten te werk? Dan zijn deze SoftShell Jackets een perfecte oplossing om uw bedrijf toch een professionele uitstraling te geven. 

Nu vanaf €40 Euro p.st.

Lange Mouwen T-Shirts

Zijn Truien te warm en T-Shirts te koud? Dan hebben wij een perfecte tussen maat. Deze Lange mouwen T-Shirts van 100% Katoen en met zijnaden zijn hier een goede oplossing voor

Nu vanaf €8,50 p.st.

Petten/Caps

Draagt jouw personeel veel petten? Dan kan je ook bij ons deze laten bedrukken met jouw logo. Om een outfit compleet te maken.

Nu vanaf €5 p.st.

Mutsen

Wij gaan bijna weer de winter in. Om je personeel toch warm te houden in de buiten lucht hebben wij nu ook mutsen. Deze mutsen worden bedrukt door ons met uw eigen logo of ontwerp.

Nu vanaf €5 p.st.

WEBSHOP
Promotie Kleding
Relatiegeschenken
Stickers

ONZE GEGEVENS
De Drie Kronen 159
1601 MT Enkhuizen


Tel.    | 0228 234 090
Email | info@uniekuniek.com
KvK | 58575855
BTW | NL142558845B01

KLANTENSERVICE
Contact

Share This